Informatie voor de watersporter

Contest Yachts Zeeland en For Sail Yachting organiseren 21 en 22 juni derde Fyffes Contest Meeting Zeeland

PERSBERICHT
Marina Port Zélande (Ouddorp)- Dit jaar organiseren Contest Yachts Zeeland en For Sail Yachting alweer de 3e Fyffes Contest Meeting Zeeland in Marina Port Zélande. Dit jaar op 21 en 22 juni 2013. De eerste en tweede editie hebben  (ondanks de harde wind en de regen) twee geweldige weekenden opgeleverd. Ook dit jaar wordt er (mede dankzij een aantal sponsoren) alles aangedaan om er een succesvol en tevens gezellig evenement van te maken. Én de weersverwachting ziet er nu al goed uit..!
Inmiddels druppelen de inschrijvingen al binnen voor de derde editie van de Fyffes Contest Meeting Zeeland, variërend van een Contest 33 tot een Contest 55CS. Maar we verwachten er nog meer! We hopen dat ook u dit jaar met uw Contest komt meegenieten van dit geweldige evenement.
Zo kunt u naast de wedstrijden genienieten van alle gezelligheid, heerlijke hapjes en drankjes. Dit jaar bieden we wat extra’s aan; deelname aan Mini-RIB races, Duik cursus, S.U.P. (Stand Up Paddle) cursus en op zondag deelname aan Beach Bootcamp en Blo-Karten op het Noordzee strand.
Het weekend na deze Fyffes Contest Meeting Zeeland (28 en 29 juni) wordt op de Brouwersdam Concert at Sea georganiseerd. Uw Contest kan tot 24 juni gratis in Marina Port Zélande afgemeerd blijven en vanaf 24 – 30 juni krijgt u 50% korting op het havengeld! Kijk voor meer informatie  op de site van Concert at Sea.
Rens, Saskia en ik zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Voor de winnaars hebben we een aantal leuke prijzen aangeboden gekregen. Ook dit jaar zal Stichting Grevelingen Cup, onder leiding van Harry Blom en Andre Vermaat, de wedstrijden begeleiden. Harry en Andre kunnen niet wachten om het eerste startsein te geven! Onze “Beken of Cowes”, fotograaf Hugo Jongebreur, zal alle deelnemende Contesten weer van alle kanten met zijn camera gaan vastleggen.
Meer informatie www.contestyachtszeeland.nl en www.concertatsea.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht