Controlelijst van de 'Doe-het-zelf jachtmakelaar' gemakkelijke hulp bij het winterklaar maken van je boot

PERSBERICHT
Amsterdam – Nu het weer tijd wordt om te denken aan het winterklaar maken van de boot, in het water of op de kant, is het zaak om geen van de werkzaamheden te vergeten. Om je daarbij te helpen heeft de ‘Doe-het-zelf jachtmakelaar’ een handige controlelijst gemaakt van punten waaraan je moet denken. Je kunt de lijst gratis downloaden.
Dit weekend wordt het laatste mooie weekend. En dat is vreselijk balen. Het zit er weer op. Nog een keer varen voordat de boot weer naar binnen kan of onder het winter dekzeil. Om volgend seizoen opstart problemen te voorkomen is het van belang de boot goed winterklaar te maken. Dit is altijd een hele klus, maar wel een cruciale. Bereid je goed voor.
Iedereen weet grofweg wat er moet gebeuren en iedere boot is natuurlijk anders en heeft andere noden. Om jouw voorbereiding en daarmee het winterklaar maken zelf eenvoudig te maken heeft ‘Doe-het-zelf jachtmakelaar’ een handige checklist gemaakt. Per onderdeel doorloopt deze lijst alle essentiële onderdelen van je boot na die aandacht behoeven.
Misschien is niet alles op jouw boot van toepassing, maar in grote lijnen staat alles in deze eenvoudig te downloaden PDF. Sla deze op je computer op, print het uit en lees het ter voorbereiding door. Haal alvast door wat voor jou niet van toepassing is. Voor iedere taak staat een hokje dat je gemakkelijk kunt afvinken als je de taak hebt afgerond.
De komende weken komen we nog met een aantal praktische dingen die je deze winter kunt doen.
Meer informatie www.doehetzelfjachtmakelaar.nl en checklist boot winterklaar maken (PDF)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X