Informatie voor de watersporter

Crewed Yachts Charter houdt op de HISWA te Water presentatie over het huren van een jacht met bemanning

PERSBERICHT
Amsterdam – Op zaterdag 8 september geeft Crewed Yachts Charter een presentatie op de  HISWA te Water. Vanaf 16:00 uur zal Roland Sterker van Crewed Yachts Charter in het Watertheater vertellen over zijn ervaringen met het huren van bemande luxe jachten in Griekenland, Spanje en de rest van de wereld.
De presentatie gaat over de bijzondere charme van het varen met een ‘crewed yacht’. Daarbij krijgt u ook uitgebreid antwoord op de vraag wat zoal de voordelen zijn van een huurjacht in vergelijking met de aanschaf van een eigen jacht.
Crewed Yachts Charter biedt bemande cruises en jachten aan bestemd voor fijnproevers, bedrijven en organisaties die niet alleen comfort, maar ook exclusiviteit en luxe op waarde weten te schatten. Dergelijke jachten varen onder commando van een professionele bemanning en zijn uitgerust met ‘alles wat wenselijk is’.
Zo kunt u een luxe bemand jacht huren voor een privé-cruise met familie of goede vrienden, als klantenbinding met een selectie grote afnemers of zakenrelaties of als beloning of ‘team-building event’ voor uw werknemers.
Roland Sterker geeft donderdag 6 september en zaterdag 8 september om 15:20 uur ook een presentatie over varen op de Europese binnenwateren. Hier zal hij ingaan op zijn ervaringen tijdens zijn vaarreizen over de Franse kanalen en rivieren en de (ver)huur van motorboten daar. Voor het eventueel huren van een boot waarmee u de wateren van Europa kunt doorkruisen, kunt u contact opnemen met Yachtconsult
Meer informatie www.yachtconsult.com en www.crewedyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht