Informatie voor de watersporter

CrewFellow-kastje met wereldwijde internet opties, kan alle apparatuur aan boord koppelen en toont informatie via browser

PERSBERICHT
ZEEWOLDE – CrewFellow, de alles-in-een oplossing voor schippers, staat op HISWA Amsterdam Boat Show. Na de internationale presentatie van CrewFellow op Boot Düsseldorf in januari is nu Amsterdam aan de beurt voor een kennismaking met het unieke platform. Inmiddels zijn nieuwe toepassingen toegevoegd en is er standaard aansluiting mogelijk op NMEA.

Zeewolde – CrewFellow verbindt je met de wereld. Het brengt internet aan boord, haalt essentiële vaarinformatie van overheidswebsites, leest boordinstrumenten uit via NMEA en bevat ingebouwde meetapparatuur. Al deze informatie bundelt CrewFellow in het portaal – gewoon in de browser van je laptop, tablet of smartphone. De intelligentie en de prestaties van CrewFellow kunnen rekenen op internationale belangstelling en bewondering.
Geschikt voor elke boot
De kracht van CrewFellow is de veelzijdigheid: in technische mogelijkheden en in opties aan boord. Dat maakt het platform ideaal voor ieder soort schipper – van bescheiden motorboot tot luxueus zeiljacht. Gebruik CrewFellow zoals jij dat graag wilt, bijvoorbeeld om te navigeren en ondertussen de boot te monitoren. Of je logt in op de boot als je niet aan boord bent – op afstand lees je instrumenten, locatiedata en meer uit – ideaal als je boten verhuurt.
Snelgroeiend platform
Het platform is open source. Het platform biedt de mogelijkheid om nieuwe toepassingen toe te voegen: door het team van ontwikkelaars, maar ook door gebruikers zelf. Verzamelde informatie van gebruikers kan worden gedeeld met anderen, ook het aanmaken van user defined markers en marker sharing behoren tot de mogelijkheden. Voor eigen gebruik of om te delen met de community.
Getest door Roy Heiner
Roy Heiner was tijdens de ontwikkeling nauw betrokken bij CrewFellow. Na de succesvolle Q&A met Heiner op Boot Düsseldorf volgt op vrijdag 9 maart van 13.30–15.30 uur een nieuwe Q&A voor de bezoekers van HISWA Amsterdam Boat Show bij de stand van CrewFellow: Hal 01.323. Zijn ervaringen plus de feedback van het internationale publiek van Boot Düsseldorf neemt het team de komende maanden mee in de bèta-tests.
CrewFellow is verkrijgbaar vanaf mei 2018.
Meer informatie www.crewfellow.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht