123 stickers

CUPRA En De Antonio Yachts Onthullen Nieuwe D28 Formentor E HYBRID

CUPRA en De Antonio Yachts onthullen nieuwe D28 Formentor e-HYBRID

Leusden, 4 juli 2022 – Met de nieuwe D28 Formentor e-HYBRID geven CUPRA en De Antonio Yachts een passend vervolg aan hun samenwerking. Met dit innovatieve, geëlektrificeerde motorjacht laten CUPRA en De Antonio Yachts zien dat duurzaamheid uitstekend samengaat met hoge prestaties… niet alleen op de weg, maar ook op het water.

Samen met CUPRA onthulde de in Barcelona gevestigde werf van De Antonio Yachts in 2020 een sportief showmodel met een motorvermogen van 400 pk, goed voor een topsnelheid van 40 knopen. Het design van de D28 Formentor viel op door zijn hoekige belijning, dynamisch karakter en ongebruikelijke kleuren, met een romp in Petrol Blue, zwarte accenten en carbon elementen.

Vandaag onthullen wij de nieuwe hybrideversie van de D28 Formentor, die begin 2023 aan het publiek wordt gepresenteerd,” aldus Antonino Labate, Global Director Strategy, Business Development & Operations van CUPRA.

Fluisterstil

Net als zijn voorganger is de D28 Formentor e-HYBRID geïnspireerd op het eerste productiemodel dat speciaal voor CUPRA is ontwikkeld: de Formentor. Naast de 400 pk sterke motor heeft de D28 Formentor e-HYBRID twee ontkoppelbare elektromotoren van elk 15 kW in zijn aandrijflijn. Een heus hybridesysteem dus, dat de mogelijkheid biedt om volledig elektrisch te varen, bijvoorbeeld in havens of op meren waar strenge regels gelden op het gebied van emissies en milieu. De D28 Formentor e-HYBRID beweegt zich dan fluisterstil door het water.

De D28 Formentor e-HYBRID is uitgevoerd in de exclusieve kleur Graphene Grey, een speciale metalliclak die CUPRA ook aanbiedt op zijn auto’s. De lakkleur wordt gecombineerd met een dek van synthetische teak en grijze bekleding.

Voor meer informatie: nieuws.cupraofficial.nl

Foto: CUPRA

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X