Informatie voor de watersporter

Cursus 'werken op een superjacht' gestart door wereldzeiler en superjacht-kenner Joshua van Eijndhoven

PERSBERICHT
Apeldoorn – Wereldzeiler en superjacht-kenner Joshua van Eijndhoven geeft in samenwerking met de Enkhuizer Zeevaartschool de training ‘werk op een superjacht’. Op 25 juli en 9 augustus is nog plek voor watersporters tot 35 jaar die willen werken op superjachten in de Middellandse zee of Cariben. Het startsalaris van een deckhand of stewardess is vanaf €3000 per maand.
Cursisten van de stewardess academie op Schiphol volgden de training en vertellen: ”Super hoe je over je werk praat. Je hield het levendig dmv foto’s en persoonlijke verhalen waardoor het geen lange zit was.
Leerzaam maar ook interessant onderwerp tegelijkertijd. Heel goed en duidelijk uitgelegd. Heeft mij overgehaald om na te denken over een job op superjachten.”
De training behandelt de benodigde aanvangskennis superjachtindustrie, sollicitatievaardigheden, informatie over opleidingen, doorgroei en meer. Deze introductie in de superjachtbranche is uniek in Nederland en helpt nieuwe bemanningsleden succesvol werk te krijgen op een superjacht.
De trainingsdag is in in Lelystad bij “Aan ut Water” in de Flevo Marina. De training kost €99. Cursisten krijgen €75,- van hun trainingsgeld terug als zij een 1 of 2 jarige kapiteinsopleiding starten aan de Enkhuizer Zeevaartschool.
Meer informatie www.verdien-op-reis.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht