Informatie voor de watersporter

Dag van de Watersport 2016 opent op 30 april de Week van de Watersport

Nieuwegein – Op 30 april 2016 vindt de tweede editie van de Dag van de Watersport plaats. Een nationale watersportdag waarbij iedere watersportfan door het hele land tal van leuke en uitdagende watersportactiviteiten kan beleven.
Een gezamenlijke watersportdag
Een aantal verenigingen zijn al betrokken bij het programma voor 2016. Ook zijn er verenigingen geïnformeerd tijdens de ALV en hebben we input mogen ontvangen op de evaluatie van de Dag van de Watersport 2015. Hieruit kwam onder andere naar voren dat de dag eerder in het seizoen moet plaatsvinden en bij voorkeur in samenwerking met andere initiatieven zoals de Week van de Watersport en de Nationale Zeildag van de HISWA.
De eerste voorbereidingen richting een succesvolle, gezamenlijke watersportdag zijn getroffen; zo hebben wij met de partners van de Week van de Watersport gesproken en zijn we tot een samenwerking gekomen. De Week van de Watersport vindt plaats van 30 april tot en met 8 mei, met elkaar trekken we alle watersportfans het water op! De Dag van de Watersport is de aftrap van een week vol watersportplezier! Om deze reden vindt de Dag van de Watersport dan ook plaats op 30 april 2016.
Meer informatie Watersportverbond – Dag van de Watersport en www.watersporters.nl, en www.weekvandewatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht