Informatie voor de watersporter

Dagelijkse Oerol aanbiedingen dankzij samenwerking tussen Naupar en Groupon

PERSBERICHT
Amsterdam – Groupon en NAUPAR werken samen in het aanbieden van diverse bijzondere deals tijdens het komende Oerol-festival. Tijdens het festival dat van vrijdag 13 juni tot zondag 22 juni plaatsvindt, biedt NAUPAR via dagelijkse deal-site Groupon vervoer en accommodatie aan op de zeilschepen die zij via de drie aangesloten zeilrederijen bezitten. De diverse deals zijn vanaf vandaag te koop op Groupon.
De 33e editie van Oerol
Van vrijdag 13 juni tot zondag 22 juni vindt de 33e editie van het Oerol-festival op Terschelling plaats. Oerol is één van de bekendste culturele zomerfestivals in Nederland. Elk jaar wordt het eiland Terschelling tien dagen lang omgetoverd tot één groot openluchttheater. De omlijsting van duinen en zee geven het festival een unieke sfeer waar meer dan 50.000 bezoekers op afkomen om te genieten van toneel, kunst en muziek.
Vervoer naar Oerol op historisch zeilschip Voor bezoekers die relaxed aan Oerol willen beginnen, is er de mogelijkheid om geheel in Oerol-stijl op een authentiek zeilschip naar Terschelling te varen. Vanaf Harlingen duurt de overtocht naar Terschelling 3 á 4 uur. Tijdens deze beleving op het water kan men genieten van zon, natuur en de Waddenzee om vervolgens volop deel te nemen aan het bruisende Oerol-festival.
Overnachten op een comfortabel hotelschip Tijdens Oerol is het altijd een hele toer om een goede slaapplek te vinden op Terschelling. In samenwerking met Groupon biedt NAUPAR naast de overtocht ook de gelegenheid om te overnachten aan boord van een comfortabel zeilschip voor de kust van Terschelling. Het is ook mogelijk om een deal te kopen waarbij zowel transport tussen Harlingen en Terschelling als twee overnachtingen aan boord zijn inbegrepen. Op de websites van NAUPAR en Groupon staan alle details vermeld.
Meer informatie www.naupar.com en www.groupon.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht