windverwachting

Dampf toont op HISWA te Water uniek audiosysteem voor aan boord met optimale geluidskwaliteit

PERSBERICHT
DampfDen Haag – Tijdens de Hiswa te Water presenteert Dampf een uniek muzieksysteem voor aan boord waarmee iedere opvarende kan genieten van zijn eigen muziek met optimale geluidskwaliteit.
Het Dampf audiosysteem bestaat uit een versterker welke, middels een Bluetooth verbinding, zonder speciale app of muziekprogramma te hoeven installeren, muziek direct vanaf een smartphone, tablet of computer ten gehore brengt. Dampf is compatible met alle verschillende muziekproviders waaronder Spotify, iTunes en de diverse radio apps. Daarnaast kan via de aanwezige aux ingang verbinding worden gemaakt met radio of tv.
Het systeem wordt aangeboden inclusief twee waterdichte (IP 65) en stootvaste aluminium inbouwspeakers met een inbouwdiameter van, naar keuze, 10 of 11.5 cm. De speakers zijn uitermate geschikt om in de kuip of natte cel te installeren. Voor in de kajuit, kombuis en de hutten kan er ook gekozen worden voor de vochtbestendige binnen speakers met een inbouwdiameter van 17.8 cm. Het systeem is beschikbaar in 40W en 100W. De compacte versterker, 19 x 7 x 3 cm, is eenvoudig, uit het zicht achter een schot of in een kastje, zelf in te bouwen en heeft slechts een 12V voeding nodig. Het audiosysteem wordt compleet met kabels en installatiemateriaal geleverd.
Meer informatie www.luzson.nl (in aanbouw, ook via info@luzson.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X