Informatie voor de watersporter

‘Damsko 750 Adapt’: Een hybride innovatie die snelle prestaties met duurzaamheid combineert. 

LEKKER Boats breidt de vloot uit met een hybride variant van de iconische Damsko 750. Van stad tot open zee: door de innovatieve hybride motor is de Damsko 750 Adapt perfect afgestemd op elke situatie. Het model wordt voor het eerst getoond tijdens de Masters Expo (7-11 december).

Met de Damsko 750 Adapt van LEKKER Boats gaan geruisloos varen en brute kracht eindelijk hand in hand. Het nieuwste hybride model biedt een perfecte balans tussen volledig elektrisch varen in de stad, een hybride modus voor langs de kust en krachtige dieselprestaties voor op open water – perfect voor waterskiën en wakeboarden.  

Navigate adventure 

Door de innovatieve combinatie van volledig elektrisch, hybride en diesel is geen plek meer onbereikbaar en de sloep geheel futureproof. De Damsko 750 Adapt vaart tot wel vier uur volledig elektrisch met de 20 kWh elektromotor en bereikt een topsnelheid van 70 km per uur op de Mercruiser 270 Diesel motor. 

Als een van de pioniers binnen de industrie, heeft LEKKER met succes een hybride motor geïntroduceerd die werkt op een “sterndrive” aandrijving. De Damsko 750 Adapt onderscheidt zich door zijn goede wendbaarheid, precieze besturing en ongeëvenaarde snelvarende eigenschappen ten opzichte van vergelijkbare hybride varianten die werken met een schroefas. 

Roel ten Hoopen van LEKKER Boats: ‘Op ieder moment verwachten we iets anders van een sloep. Daarbij stellen steden en havens steeds hogere eisen, waaronder elektrisch varen. Maar inleveren op kracht was voor ons geen optie. Dat maakt de Damsko 750 Adapt uniek: voor het eerst is het mogelijk om in complete stilte van een stad te genieten en het volgende moment te waterskiën op open zee.’ 

Onthulling Masters Expo 2023
De LEKKER Damsko 750 Adapt wordt op 7 december onthuld tijdens de Masters Expo 2023 in de Amsterdam RAI. Bezoekers kunnen daar zelf de veelzijdigheid van het nieuwste model ervaren. 

Alle LEKKER Boats worden in Nederland op maat gemaakt van hoogwaardig aluminium. LEKKER Boats zijn lichtgewicht, onderhoudsarm, comfortabel, snel en hebben een uitzonderlijk design. Momenteel varen er wereldwijd meer dan 200 LEKKER Boats.

Voor meer informatie: lekkerboats.com

Foto: LEKKER Boats

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht