Dankzij een spoedcursus van Yacht Consult kunt u uw vaarbewijs nog net voor de vakantie halen

Persbericht
Roosendaal – Yachtconsult geeft al vanaf 1992 (het jaar dat het vaarbewijs verplicht werd) vaarbewijscursussen en de spoedcursus Vaarbewijs 1. Zo kunt u misschien na twee lesdagen in juli nog net voor de vakantie uw vaarbewijs halen. De kosten van deze spoedcursus bedragen € 135,–.
Sommige vaarscholen geven voor dezelfde prijs een spoedcursus van één dag al dan niet met cursusmateriaal erbij. Velen denken daardoor dat het ook in één dag kan, maar dit is een misvatting. Meer dan 50% van de cursisten, die het bij een cursus van één dag houden, zakken de eerste keer voor het examen. Dit kost onnodig veel tijd, frustratie en VAMEX rekent voor een examen toch ook € 42,–.
Bij Yachtconsult slaagt gemiddeld 80% van de cursisten in één keer. Dat komt omdat de lesstof bij Yachtconsult in twee volle dagen wordt uitgelegd, er veel examenvragen worden gemaakt en deze ook worden doorgesproken. De lesstof die een cursist tot zich dient te nemen is zoveel, dat het gewoonweg niet in één dag goed uitgelegd kan worden! Een ander groot voordeel is dat Yachtconsult u het lesboek al voor aanvang van de cursus toezendt, zodat u de lesstof na het ontvangen kunt doorlezen.
Bij Yachtconsult betaalt u voor de tweedaagse spoedcursus Vaarbewijs 1 € 135,– en krijgt u de complete thuiscursus Vaarbewijs 1 met voorbeelden, animaties en gesproken tekst er gratis erbij!
Wilt u er zeker van zijn dat u voor de zomervakantie nog met een gerust hart het water op kunt? Dan doet u er verstandig aan zich nu in te schrijven voor de spoedcursus Vaarbewijs 1 van komende zaterdag 16 en 23 juli in Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Rotterdam!
Meer informatie www.spoedcursusvaarbewijs.nl