Informatie voor de watersporter

Datacombinatie biedt nieuwe werelddekking, talrijke aanbiedingen van bootverzekeringen en verhoogt maximum leeftijd saildrive-manchet

PERSBERICHT
Hellevoetsluis – Datacombinatie Yachtverzekeringen staat zijn verzekerden voortaan een maximum leeftijd van de saildrive-manchet toe van 15 jaar. Verder biedt Datacombinatie nieuwe mogelijkheden voor een werelddekking via een polis van Nederlandse Verzekeraars met een aantal voordelen ten opzichte van Duitse of Engelse aanbieders. Voorwaarde is wel, dat de verzekerde al minimaal twee jaar via Datacombinatie is verzekerd.
Ter bepaling van de ouderdom van de manchet gaat de aanbieder van bootverzekeringen bij de Volvo-manchetten uit van de productiecode op de manchet. Voor manchetten van o.a. Yanmar en andere merken zonder productiecode, vraagt men de originele factuur en betalingsbewijs voor het aanbrengen van de manchet.
Het kantoor werkt samen met gevolmachtigden, alsmede met provinciaal werkende maatschappijen. Op basis van deze relaties kan Datacombinatie u bijna 20 verschillende aanbiedingen doen qua premie en voorwaarden.
Vanwege deze vele mogelijkheden kan men dan ook altijd de meest passende aanbieding krijgen.
Datacombinatie Yachtverzekeringen stelt, dat het de meest uitgebreide dekking van Nederland heeft, waar het
gaat om de voorwaarden. Bent u op zoek naar een andere dekking, dan verzoekt de verzekeraar u dan ook contact op te nemen met het kantoor.
Meer informatie www.datacombinatie.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht