123 stickers

Datema Amsterdam en Weinholt organiseren zondag 19 juni voor 'derde en laatste keer' unieke puzzeltocht voor sloepen door Amsterdam

PERSBERICHT
Amsterdam – Na het succes van vorig jaar organiseren wij, in samenwerking met Gebr. Weinholt, voor de derde achtereenvolgende, maar ook voor de laatste keer, een puzzeltocht door de grachten van Amsterdam op zondag 19 juni 2011
De startpapieren liggen voor u klaar in onze winkel, Prins Hendrikkade 176 / 50. U kunt met uw boot bijna voor onze deur komen. Er is een aanlegsteiger aan de achterkant van het Architectuurcentrum Arcam. U kunt daar de trap op naar de Prins Hendrikkade.
Starttijd is tussen 12.00 uur en 13.00 uur. De verwachte aankomsttijd is tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Het is absoluut niet de bedoeling dat u een race tegen de klok vaart, maar de puzzel oplost en de juiste antwoorden vindt. Er zijn diverse leuke prijzen te verdienen. Op het eindpunt worden de antwoorden nagekeken, besproken en de prijzen uitgedeeld.
Wij vragen een inschrijfgeld van € 20,00 per boot, van te voren te voldoen op rekeningnummer 67.33.66.286 ten name van Datema Amsterdam, onder vermelding van ‘puzzeltocht (en de naam van uw boot)’. In verband met de organisatie van het evenement, verzoeken wij u om u zo snel mogelijk aan te melden.
Meer informatie Datema Amsterdam (PDF), www.datema-amsterdam.nl, en  www.gebrweinholt.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X