Datema Amsterdam sluit haar winkeldeuren, maar webshop blijft mogelijk voortbestaan

PERSBERICHT
Gorinchem – Datema Amsterdam, de nautisch gespecialiseerde boekhandel voor alle zee- en binnenwaterkaarten wereldwijd en alle gepubliceerde boekwerken op dit gebied, gaat stoppen. De winkel is gevestigd aan het Eind 15 in Gorinchem (aan de Lingehaven). Vanaf 6 december 2018 zullen de winkeldeuren definitief gesloten zijn. Helaas is het moment gekomen dat een winkel zoals deze in de moderne tijd geen plaats meer heeft.
Meer dan 20 jaar heeft Datema Amsterdam de klant met veel plezier op weg geholpen met alle kaarten en boeken voor korte of lange(re) reizen. De verhuizing vanuit Amsterdam naar Gorinchem in 2016 was een goede stap, maar de veranderende markt biedt geen toekomst meer.
Uitverkoop
Vanaf heden zullen er veel producten in de winkel afgeprijsd aangeboden worden, waarbij het principe “op = op” geldt. De openingstijden van de winkel kunt u vinden op de contactpagina van de website: www.datema-amsterdam.nl/contact. Cadeaubonnen, uitgegeven door Datema Amsterdam, kunnen tot en met 5 december worden ingewisseld. Daarna zijn de cadeaubonnen vervallen. Vanaf donderdag 6 december a.s. zal de winkel leeggemaakt worden en is er dus geen winkelverkoop meer mogelijk.
Verder winkelen in de webshop
Voor wat betreft de activiteiten van de goedbezochte webshop www.datema-amsterdam.nl wordt nog gezocht naar een oplossing om deze zoveel mogelijk voort te zetten.
Binnen de webshop is het niet mogelijk om afgeprijsde artikelen aan te bieden. Het kan dus de moeite lonen om vóór 6 december de fysieke winkel te bezoeken
Meer informatie www.datema-amsterdam.nl