De 13de Nationale Sloepenshow in Lelystad op 22 en 23 juni nu al voor 80 procent volgeboekt

PERSBERICHT
Lelystad – De Nationale Sloepenshow wordt op 22 en 23 juni de eerste ‘in-water’ zomershow, na de ‘droge’ koude wintershows. De ‘in-water’ Nationale Sloepenshow wordt altijd zeer goed bezocht. Een boot kan pas in het water optimaal op zijn eigenschappen beoordeeld worden. Dankzij de mogelijkheid onbeperkt te kunnen proefvaren. En zonodig nog met zeer hoge snelheid ook.
De inschrijving voor deelname loopt meer dan uitstekend. Met nog 3 maanden te gaan is al bijna 80% van de beschikbare ligplaatsen geboekt. Geldt ook voor de droge plaatsen op de wal. Alle bekende merken sloepen en tenders zijn aanwezig.
De Nationale Sloepenshow 2013 belooft door de presentatie van vele nieuwe typen waar nu al mee kan worden proefgevaren een zeer interessante show te worden.
Nieuw dit jaar wordt, in samenwerking met het Sloepen en Lifestyle Magazine ‘GodeVaert’, de introductie van de drijvende ‘Exposanten & Bezoekers Lounge’ midden tussen de sloepen.
De Maritieme Markt mag zich ook in 2013 nu al verheugen op grote belangstelling. De Nationale Sloepenshow vindt al 13 jaar plaats in de Bataviahaven te Lelystad. Voor bezoekers die met hun sloep willen komen is volop ligplaats aanwezig. Een aparte ervaring: met de eigen boot een bootshow bezoeken…
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X