De beste combinatie van boot en buitenboordmotor kun je gratis testen op de Yamaha Proefvaardag op zondag 27 mei 2018

PERSBERICHT
Schiphol-Rijk – Op zondag 27 mei a.s. organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een uniek watersport evenement: PROEFVAARDAG, POWERED BY YAMAHA. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 27 mei een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.
U kunt vrijblijvend, zonder afspraak een proefvaart maken. Wilt u toch verzekerd zijn, dan raden wij u aan om zich vooraf via de website www.debesteboten.nl aan te melden en aan te geven met welke boot u op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijgt u per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies. Deelname aan de PROEFVAARDAG, POWERED BY YAMAHA is gratis, maar geschiedt wel op eigen risico.
De kracht van de juiste boot-motorcombinatie
Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers, kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een serie boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt. De ervaren watersporter weet dat de vaareigenschappen van een boot mede bepaald worden door de motor, daarom biedt Yamaha een zeer brede line up van viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste prestaties. De PROEFVAARDAG, POWERED BY YAMAHA is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.
Proefvaardag
Vorig jaar was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen op het water heeft de ruimte. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom! Op de website www.debesteboten.nl vindt u tevens alle informatie over de PROEFVAARDAG, POWERED BY YAMAHA.
PROEFVAARDAG, POWERED BY YAMAHA wordt in samenwerking met de volgende bootmerken georganiseerd: Buster, Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Dock, YAM en Capelli Tempest. Maar ook boten van de prestigieuze merken Waterdream en Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.
Meer informatie www.debesteboten.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X