Informatie voor de watersporter

De eerste twee componenten plamuur al toepasbaar vanaf 5 °C

De IJssel Coatings is trots om aan te kondigen dat het Variopox Finishing Filler T5 heeft gelanceerd. Variopox Finishing Filler T5 is een innovatieve, lage temperatuur uithardende twee componenten epoxy afwerkplamuur die is ontwikkeld met de nieuwste beschikbare technologie, waardoor deze al toepasbaar is vanaf 5 °C. 

Doordat het product al van 5 °C kan worden aangebracht is het niet alleen zeer geschikt voor binnen, maar ook voor buiten gebruik. Samen met onze IJmopox producten is onderhoud aan de boot nu veel minder seizoen afhankelijk. 

Variopox Finishing Filler T5 is speciaal ontworpen om oneffenheden en gaatjes op te vullen zowel boven als onder de waterlijn. Het is dé oplossing voor de professionele en particuliere verwerker om het oppervlak ook bij lagere temperaturen voor te bereiden, alvorens af te werken met onze IJmopox of Double Coat producten. De Variopox Finishing Filler T5 is eenvoudig te gebruiken door de speciale doseerkoker. Deze innovatieve verpakking maakt het mogelijk om de twee componenten eenvoudig op uw plamuurmes te doseren met een standaard kitpistool. Hiermee behoort het afwegen van de afzonderlijke componenten tot het verleden, waardoor er tijd, afval en ergernis wordt bespaard. Het product hardt snel uit en biedt een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Bovendien is het gemakkelijk te schuren en te lakken, waardoor het een perfecte afwerking is om op verder te werken. 

De Variopox Finishing Filler T5 is sinds dit jaar verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. 

Voor meer informatie en verkooppunten:  de-ijssel-coatings.nl 

Foto: De IJssel Coatings

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht