De klassikale cursussen vaarbewijs 2018 – 2019 van Yachtconsult beginnen op 17 en 18 september

PERSBERICHT
Roosendaal – Yachtconsult start weer klassikale cursussen Vaarbewijs op 17 en 18 september 2018. De eerstvolgende daarna zal plaatsvinden in oktober 2018. De lessen vinden plaats in onder meer Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Willemstad, en Rotterdam.
De VB1 cursussen in vier avonden lopen grotendeels parallel. Bij verhindering op een maandagavond kunt u dus wisselen met dinsdagavond op een andere locatie.
Heeft u weinig tijd en bent u een snelle leerling dan kunt u ook gebruik maken van de dagcursus op 29 september.
De marifooncursus start op 28 september.
De beste keus: een klassikale cursus!
Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en en veel vaktermen bevat, die in de watersport gebruikelijk zijn – maar niet in het dagelijkse leven! Tijdens de cursus geeft een ervaren docent direct uitleg. Hij weet het best, waar vele nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer je dat zelf moet uitzoeken, kost dat veel tijd.
En ook gaat er veel tijd zitten in het begrijpen van de vraagstelling van de VAMEX-examens. Ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven. Tevens wordt gezamenlijk een overzicht bekeken van nieuwe vragen en steeds weer andere type vraagstelling van VAMEX. Actuele vragen, die wij van de cursisten (die net examen hebben gedaan) gekregen hebben.
Struikelblokken tijdens de examens
Tip: VAMEX heeft een aantal struikelblokken geconstateerd bij de examens, deze kunnen worden gedownload van hun website. Het is zeker zinvol deze door te nemen om goed voorbereid aan het examen deel te nemen.
Op de website ziet u de locaties. Maar het is ook mogelijk op eigen locatie een cursus te volgen. Net als privéles, een aparte cursus voor een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging.
Meer informatie www.yachtconsult.com, de nieuwe examenvragen update 2017 (PDF), en een paar VAMEX-struikelblokken (PDF)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X