Informatie voor de watersporter

De Nidelv 950 S-line bij Smelne Yachtcenter

Met de komst van de Nidelv 950 S-line bij Smelne Yachtcenter in Drachten zijn de reacties van zowel de nationale als internationale markt vol lof over deze Noorse alleskunner. Op diverse toonaangevende watersport beurzen is de Nidelv 950 S-line aan het publiek gepresenteerd en inmiddels mogen tal van Nederlandse, Duitse en Engelse eigenaren zich de trotse bezitter van een Nidelv 950 S-line noemen.

De Nidelv 950 S-line is een polyester motorjacht dat zowel langzaam als snel varend (27 km/h) een heel plezierig vaargedrag heeft. Door het voor deze spitsgatter unieke zeewaardige onderwaterschip is de Nidelv 950 S-line ook uitermate geschikt voor het grotere water en heeft hierdoor een groot vaarbereik.

Meerdere modellen en uitvoeringen zijn te bewonderen in onze showroom te Drachten, er is al een Nidelv 950 S-line vaarklaar leverbaar vanaf € 219.320,-

Hebben wij u nieuwsgiering gemaakt? U bent van harte welkom om de Nidelv 950 S-line te komen bekijken en wie weet vaart u binnenkort in een nieuwe Nidelv!?

Voor meer informatie: smelne.nl

Foto: Smelne Yachtcenter

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht