Informatie voor de watersporter

De nieuwe iCruzer30c aluminium tender met vier slaapplaatsen van NIDD Yachts vaart deze zomer bij u langs…

PERSBERICHT
niddyachtsHarlingen – Design, exclusief en robuust, dat is de nieuwe iCruzer30c. Een moderne aluminium tender van alle gemakken voorzien, voor zowel de toerliefhebber als de speedfanaat. Met een standaard motorvermogen van 220 pk kunnen we op zijn minst spreken van een zeer sportief karakter. Hierdoor is het zowel mogelijk ontspannen tochten door grachten of slootjes te maken als op groot water juist eens lekker “alles uit de kast te halen”.
Het zeer complete interieur geeft deze tender een groot onderscheidend vermogen. De iCruzer30c biedt aan vier personen slaapplaats en is voorzien van een keuken en een afgesloten toilet/douche compartiment. De negen meter lange iCruzer30c is maximaal onderhoudsvrij, Nederlands ontwerp en wordt volledig in Nederland gebouwd.
Geboren uit passie
Remco Sjoerdsma, oprichter van Nidd Yachts spreekt vol passie over de iCruzer30c. “Deze tender heeft alles wat de combinatie speed & cruiser nodig heeft. Ik heb mijn ervaringen en smaak vertaald naar een schip dat heerlijk vaart, praktisch is ingedeeld en tot in detail is afgewerkt. Het NMEA2000 besturingssysteem maakt het mogelijk veel functies met een smartphone en/of tablet te beheren. Het digitale display maakt het gebruik simpeler en oogt strak en modern. Echt een tender om te beleven, een mannendroom”, aldus Sjoerdsma.
Technische specificaties iCruzer30c
Lengte 9.00 m
Breedte 3.00 m
Diepgang 0.75 m
Doorvaarthoogte 2.20 m
Bouwmateriaal aluminium
Aandrijving Heckdrive Bravo III, RVS dubbele 3-bladsschroef
Motorvermogen 220 – 250 PK
Snelheid 55 -65 km/u
NIDD Yachts
NIDD Yachts is fabrikant van moderne tenders tegen een zeer concurrerende prijs. De tenders zijn voorzien van hoogwaardige materialen en zijn maximaal onderhoudsvrij. Dankzij korte lijnen in productieproces zijn custom aanpassingen in het exterieur en interieur mogelijk en behoort ook een custom build tot de mogelijkheden.
NIDD Yachts vaart deze zomer met de iCruzer30c door Nederland zodat iedereen kennis kan maken met deze moderne aluminium tender.
Meer informatie www.niddyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht