Informatie voor de watersporter

De Scheepsbouwers Maritiem presenteren nieuwe haven en gebouwen in Werkendam op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober

PERSBERICHT
Werkendam – Op 1 juli 2010 is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouwhallen van De Scheepsbouwers Maritiem BV en recentelijk zijn wij overgegaan in het nieuwe pand! Om onze klanten optimaler van dienst te kunnen zijn bij het vakkundig onderhouden van schepen heeft de werf zijn faciliteiten sterk uitgebreid. Met name haven- en winterbergingfaciliteiten zijn sterk verbeterd. De werfhaven is compleet gerenoveerd.
Een geheel herziene indeling van de haven waarbij tevens voorzien is in nieuwe steigers heeft de ligplaatscapaciteit aanzienlijk verbeterd en vergroot. Het nieuwe onderkomen biedt een riante opslaghal voor zowel kleine (o.a. sloepen) als grotere motorboten en zeiljachten (deurmaat 7×8 mtr). In de geïsoleerde, verwarmde en stofvrije botenloods staan de schepen op een zeer beschermde wijze gestald gedurende de wintermaanden. De opslaghal is direct gelegen naast de productiehallen zodat tijdens de stalling alle mogelijk voorkomende onderhoudswerkzaamheden door de werf verricht kunnen worden waarmee in het voorjaar alle schepen geheel vaarklaar zijn om het nieuwe vaarseizoen te beginnen.
Kwaliteit en efficiëntie staan bij De Scheepsbouwers Maritiem hoog in het vaandel. Mede door de nieuwe productiehallen en de botenlift (50 ton) zullen wij in de toekomst nóg beter aan de wens van onze opdrachtgevers kunnen voldoen. De productiecapaciteit en de maximale lengte en breedtematen van de te bouwen schepen wordt hiermee sterk vergroot.
Open Huis op 14 en 15 oktober 2011
Op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober 2011 houdt De Scheepsbouwers Maritiem BV Open Huis. Wij nodigen u van harte uit om de splinternieuwe productiehallen, het kantoor, de winterbergingloods, de botenlift en de haven te bezichtigen. Dit zal gepaard gaan met een volle haven, gevuld met de schepen welke de werf in de loop der jaren heeft gebouwd, variërend van een volledige reeks aan Staverse Jollen tot Stevenvletten en bedrijfsvaartuigen. Alle schepen zullen opengesteld zijn voor bezoekers tijdens de Open Dagen.
Tevens laten we u kennis maken met een stille en milieuvriendelijke manier van watersport door demonstratie van onze hybride sloepen. Uiteraard kunt u met de sloep een proefvaart maken. Daarnaast zult u vermaakt worden door middel van een presentatie van 30 jaar schepen bouwen, een koopjeszolder, exposities en demonstraties van diverse leveranciers.
Meer informatie www.descheepsbouwers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht