Informatie voor de watersporter

De winnaar voor de Nationale Motorbootvaren Prijs is gekozen.

De jury heeft de Prijs voor 2022 toegekend aan ‘Varen met de Canicula’

Jaarlijks wordt door de onafhankelijke jury van de Stichting uit de ingediende voordrachten een winnaar voor de Nationale Motorbootvaren Prijs gekozen. De jury heeft de Prijs voor 2022 toegekend aan ‘Varen met de Canicula’.

Met hun website www.decanicula.nl en het You-Tube kanaal De Canicula laten Pieter en Marieke al vanaf 2015 met video opnamen van hun vaartochten aan iedereen de schoonheid vanuit het water van Nederland zien. Zij doen dit op informatieve wijze met bijzondere en kwalitatief goede video opnamen. Hun tochten worden in veel delen van Nederland gemaakt. Ze geven in hun video’s praktische tips en laten zien welke routes gevaren kunnen worden. Hun professionele toelichting is niet beperkt tot nautische en toeristische aspecten maar vertelt ook over de geschiedenis van de streek waar gevaren wordt.

Pieter en Marieke dragen met hun website op een unieke wijze bij aan het aantrekkelijk maken van varen met de motorboot in ons land. En passant worden regelmatig veiligheidsaspecten besproken.

In totaal werden een 8-tal voordrachten bij de jury ingediend met meerdere inzenders.

De uitreiking van de prijs zal plaats vinden op woensdag 8 maart 2023 tijdens de bekende botenbeurs Boot Holland. Deze beurs wordt gehouden in het WTC Expo in Leeuwarden van 8 tot 12 maart 2023.

Voor meer informatie: Motorbootvarenprijs.nl

Foto: Stichting Bevordering Motorbootvaren

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht