Informatie voor de watersporter

Delta Lloyd verlengt overeenkomst hoofdsponsorschap Watersportverbond met weer vier jaar

PERSBERICHT
Medemblik – Op 28 mei hebben Delta Lloyd en het Watersportverbond een nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende vier jaar getekend. Het Watersportverbond en Delta Lloyd hebben afgesproken tot en met het jaar van de Olympische Spelen van Tokio 2020 de krachten te bundelen. De ondertekening vond plaats tijdens de Delta Lloyd Regatta en het paralympisch WK in Medemblik. Dit was ook meteen het uitzwaaimoment van Team Delta Lloyd van het Watersportverbond voor vertrek naar Rio de Janeiro.
Onderdeel van de sponsorovereenkomst is de steun aan Team Delta Lloyd van het Watersportverbond. In Team Delta Lloyd zitten de meest getalenteerde en kansrijke topzeilers en -surfers in Olympische klassen. Op 28 mei waren de sporters voor het laatst in Nederland, voordat zij zich volledig gaan richten op de Olympische en Paralympische Spelen in Brazilië.
Jan van Nederveen, Chief Marketing Officer Delta Lloyd: “Delta Lloyd bevestigt met deze verlenging haar consistente sponsorbeleid. We zijn als een van de grootste watersportverzekeraars van Nederland al sinds 1997 actief binnen de watersport en hebben sinds 2002 een overeenkomst met het Watersportverbond. Het past ook bij ons als verzekeraar om lange termijn verbindingen aan te gaan, dat is ook wat we voor en met onze klanten doen. We zien er naar uit om verder te werken aan onze ambitie om watersport toegankelijk te maken voor een breed publiek met onder andere initiatieven als de Optimist on Tour. En voor de korte termijn gaan we Team Delta Lloyd natuurlijk vooral heel erg aanmoedigen in hun jacht naar medailles op de Olympische Spelen in Rio.”
Met elkaar werken aan het versterken van de watersport
“Als Watersportverbond vinden we het fantastisch dat we de samenwerking met Delta Lloyd hebben kunnen verlengen,” vertelt Maurice Leeser, directeur Watersportverbond. “We zijn trots dat we met Delta Lloyd onze reis mogen vervolgen en samen koers zetten richting de volgende Olympische Spelen in 2020. Delta Lloyd is een zeer betrouwbare en actieve sponsor, is erg betrokken bij de watersport en geeft op duurzame wijze haar partnership vorm. Met elkaar staan we voor een zekere toekomst en versterken we elkaars ambities, zowel richting onze topsporters als voor alle fans van de watersport in Nederland!”
Meer informatie www.watersportverbond.nl en www.deltalloyd.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht