Informatie voor de watersporter

Delta Watersport organiseert in april kennismakingsdagen en proefvaarten met Valiant Vanguard RIB boten en Williams Jettenders

PERSBERICHT
Ouddorp, Marina Port Zélande – Delta Watersport organiseert van woensdag 20 tot en met dinsdag 26 april 2011, RIB testdagen. In deze periode nodigt de ribspecialist geinteresseerden uit voor een kennismaking en eventueel een testvaart met diverse Valiant Vanguard RIB boten en de Williams Jettenders. Tijdens deze dagen kan met de volgende Valiant modellen een testvaart worden gemaakt :
Valiant Vanguard 450 Sport, 500 Sport (nieuw), 525 Sport ( nieuw ), 570 Sport, 650 Cruiser ( nieuw ), en de 750 Cruiser. Alle Valiants zijn uitgerust met een Mercury viertakt motor.
Van de Williams Turbojet zijn de volgende modellen beschikbaar: Williams (Turbo) Jet 285, 325, 385, 445, en de 505 D (Diesel). De Williams modellen zijn, uitgezonderd de 505 D, uitgerust met een viertakt Weber benzinemotor en worden aangedreven middels een jetaandrijving. De jet van de 505 D wordt aangedreven door een Yanmar 4 cilinder dieselmotor .
Wie interesse heeft om met één of meerdere modellen nader kennis te maken en te varen, wordt verzocht contact op te nemen.
Meer informatie www.deltawatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht