Informatie voor de watersporter

Derde Lenco Regatta vanuit Flevo Marina Lelystad op 25 en 26 juni 2011

PERSBERICHT
Venlo, Lelystad – Op het IJsselmeer wordt het laatste weekend van juni (25 en 26 juni) voor de derde keer de Lenco Regatta gehouden, die dit jaar voor het eerst ook is opgenomen in de ORC-Clubcompetitie en ook weer onderdeel uitmaakt van de IJsselmeercup. Deze wedstrijd op het IJsselmeer staat open voor ORC 1 tot en met 5, Pion, FF 65, Max Fun 25, X35, J22, First 31.7, Laser SB3, Melges 24 en een ongemeten klasse. Als lokatie is traditioneel gekozen voor Flevo Marina Lelystad, een gezellige lokatie waar bovendien alle faciliteiten aanwezig zijn.
Voor de tweede keer zal er ook na afloop van de Lenco Regatta 2011 de ‘Salona Bokaal’ voor de best presterende Salona worden uitgereikt. De bokaal wordt beschikbaar gesteld door de Nederlandse importeur van Salona, Bach Yachting uit Medemblik.
Mede naar aanleiding van een gehouden enquête na afloop van de wedstrijd in 2010 is de datum in juni gekozen en tevens een aantal kleine aanpassingen in de organisatie aangebracht. “De vele positieve reacties uit de zeilwereld, evenals het gegeven dat dit jaar de Lenco Regatta voor het eerst is opgenomen in de ORC-Clubcompetie én de IJsselmeercup, heeft de wedstrijd inmiddels een volwaardige plek in de Nederlandse zeilsport opgeleverd”, licht Nico Brabers, algemeen directeur van Lenco, toe.
Het evenement is ook nu weer luxe aangekleed door hoofdsponsor Lenco. In de deelnameprijs zijn steigerbier en een heerlijk diner, verzorgd door het befaamde Alliance-restaurant De Hamert, inbegrepen. Nico Brabers: “Het inschrijfgeld is dit jaar niet verhoogd en gezien deze geringe deelnamekosten is thuisblijven duurder!”
Behalve overallprijzen per klasse zijn er tevens dagprijzen te verdienen. Onder de te winnen prijzen bevinden zich televisies en andere prachtige consumenten electronica van het merk Lenco.
Meer informatie en inschrijven via www.lenco.eu/regatta.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht