Informatie voor de watersporter

Derde 'Week van de Watersport' in 2016 van 30 april tot 8 mei : heel Nederland het water op!

PERSBERICHT
weekvdwatersport_2016Amsterdam – De derde editie van de Week van de Watersport zal komend voorjaar plaatsvinden in de meivakantie. Van 30 april tot en met 8 mei werken zo veel mogelijk nautische bedrijven en watersportorganisaties door het hele land weer samen om zo heel Nederland het water op te krijgen. Inmiddels wordt het landelijke watersport evenement omarmd door vrijwel alle watersportorganisaties en brancheverenigingen.
Het evenement
Tijdens de Week van de Watersport staat alles in het teken van plezier op het water. Doel van deze week is om zo veel mogelijk mensen na de winter op het water in actie te laten komen. Alle watersportenthousiastelingen, professionals en vrijwilligers, werken samen om ook nieuwe recreanten te inspireren, want watersport is een laagdrempelige, gezonde vorm van vrijetijdsbesteding. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd bij Watersportverenigingen, Watersportclubs en Watersportbedrijven. Tijdens de week van de watersport worden forse kortingen op watersportproducten gegeven, houden bedrijven open dagen, en kun je goedkoop een uurtje varen. Ook is het mogelijk om een voordelige, soms zelfs gratis, kiteles of bijvoorbeeld SUPclinic te volgen. Voor iedereen is overal wat te doen en het plezier staat voorop.
Eerste deelnemers
Een flink aantal organisaties heeft zich al ingeschreven voor deelname aan de editie van 2016. Zo laat Sailcenter Limburg weten, dat zij tijdens de Week van de Watersport gezellige open dagen zullen organiseren. Ook HISWA Vereniging doet weer mee aan de Week van de Watersport. De grootste watersport branchevereniging organiseert de HISWA Nationale Zeildag.
Ook meedoen
Watersportverenigingen, nautische bedrijven of organisaties die ook eens in de schijnwerpers willen komen te staan bij nieuwe en bestaande klanten of zoekt u nog een geschikt moment voor een open dag? Organiseer dan een aantrekkelijke activiteit tijdens de Week van de Watersport. Voor deelname aan de Week van de Watersport kunt u uw activiteiten melden via de site.
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht