Informatie voor de watersporter

Detacheerder van vakmensen in de jachtbouw Xelvin nieuwe partner HISWA

PERSBERICHT
Driebergen – Xelvin Jacht & Scheepsbouw is per januari 2012 partner van HISWA Holland Yachting Group. Met het partnership vergroot Xelvin Jacht & Scheepsbouw zijn expertise die nodig is voor het detacheren van vakmensen in de jachtbouw.
“Door de samenwerking met HISWA zijn we beter op de hoogte van wat er in onze markt speelt”, zegt Gabe de Jong, managing consultant bij Xelvin Jacht & Scheepsbouw. “De leden van HISWA Holland Yachting Group kunnen vertrouwen op een gedegen gesprekspartner met een goed advies. Het detacheren van vakmensen voor de jachtbouw vereist diepgaande kennis van de markt en van de opdrachtgevers. Hier ligt onze kracht. Maar de dienstverlening gaat verder; we werken ook met pay rolling en makelaarschap. Dan nemen we het gehele inleentraject uit handen”, aldus De Jong.
Over Xelvin Jacht & Scheepsbouw
Xelvin Jacht & Scheepsbouw is ontstaan uit het moederbedrijf Xelvin. Het bedrijf heeft 14 kantoren en detacheert hoger opgeleide technische vakmensen. Xelvin Jacht & Scheepsbouw is een specialisatie binnen Xelvin en opgericht om vakmensen voor de jacht- en scheepsbouwbranche te behouden. Zij zetten vakmensen in op het gebied van uitvoering, engineering en management. De consultants zijn bekend met het bouwen van jachten en kennen de lokale markt.
Meer informatie www.hiswa.nl en Xelvin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht