windverwachting

DG press lanceert samen met Nacra Sailing het DG press Sailing Team

PERSBERICHT
nacra_dgpressHall (Eerbeek), Scheveningen – De innovatieve drukpersbouwer DG press lanceert in samenwerking met Nacra Sailing het DG press Sailing Team. De samenwerking tussen de twee internationaal opererende en snel groeiende bedrijven, heeft onder andere als doel om een bijdrage te leveren aan de zeilsport. Het DG press Sailing Team start met drie boten in de F18 klasse. Het plan is om hier in 2016 een beloften team met jong talent aan toe te voegen.
De keuze voor een schone, duurzame en internationale sport sluit goed aan bij de kernwaarden van DG press. De F18 is een innovatieve, snelle, high tech boot, net als de markt waarin DG press opereert. Het bedrijf heeft al jaren een link met de zeilsport doordat één van de eigenaren, Peter Kloppers, als hobby op de F18 vaart: “Deze sponsoring is een mooie onderscheidende manier om wereldwijd uiting te geven aan wat we doen. Daarnaast willen we ook onze klanten en zakenrelaties de kans geven om kennis te maken met de sport die linkt met onze kernwaarden en waar wij ons verbonden mee voelen.”
Het DG press Sailing Team bestaat momenteel uit drie Nacra F18’s met ervaren zeilers. In 2016 wordt hier een beloften team van de nieuwe generatie F18 zeilers aan toegevoegd. Talenten die interesse hebben kunnen zich hier in 2015 voor aanmelden. Het programma voor komend zeilseizoen bestaat onder andere uit de volgende evenementen: North Sea Regatta, Eurocat in Carnac, de Texel Dutch Open, Ronde om Texel, De WK F18 in Kiel en het Open Kampioenschap F18 in Medemblik.
Meer informatie www.nacrasailing.com en www.dgpressservices.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X