123 stickers

Direct Berth International introduceert de 'Yacht Card' als voordeelkaart in de watersport

PERSBERICHT
Almere – Met de Yacht Card op zak kunnen watersporters nu profiteren van voordelen op het Nederlandse watersportaanbod. Bijvoorbeeld bij jachthavens en verwante diensten zoals o.a. reparatie en onderhoud van schepen, jachtverhuur, watersportopleidingen, watersportwinkels en horecadiensten aan het water.
Naast het bieden van voordeel wordt gestreefd naar een slimme uitbreiding van de gebruiksmogelijkheden van de kaart, bijvoorbeeld door het koppelen van bestaande systemen en nieuwe technologische ontwikkelingen.
Voordelen
Aangesloten bedrijven krijgen op diverse manieren gratis de mogelijkheid hun bedrijf en diensten onder de aandacht te brengen van een brede groep watersporters. De Yacht Card levert zo profijt op voor zowel gebruiker als acceptant. “De Yacht Card draagt bij tot het verhogen van het watersportplezier en dat is in deze tijd een welkome aanvulling’’, aldus Henk van Egmond, Managing Director.
De voordeelkaart is verkrijgbaar bij een groot aantal aangesloten bedrijven en kan online besteld worden. Kaarthouders betalen slechts € 24,95 per jaar en kunnen hiervoor een jaar lang profiteren van actuele aanbiedingen. De aangesloten bedrijven en voordelen zijn te vinden op de Yacht Card-website.
Yacht Card neemt deel aan Boot Holland in Leeuwarden van 10 t/m 15 februari en de HISWA Amsterdam Boat Show van 6-11 maart 2012.
Meer informatie www.yachtcard.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X