Informatie voor de watersporter

DMS Holland uitgenodigd op kick-off event NLGroeit met Koningin Maxima

PERSBERICHT
dms_nlgroeitDen Bosch – Vanwege een wat overmoedige ski-manoeuvre waren er voor Patrick Noor wat pijnstillers nodig maar dat had hij er graag voor over. Als Eigenaar/Directeur Sales & Marketing van DMS Holland was hij namelijk samen met Arnold van Aken, Mede-Eigenaar/Directeur Engineering, op woensdag 13 januari j.l. uitgenodigd voor de kick-off van NLGroeit.
NLGroeit is hét platform van en voor ondernemers met groeiambitie die elkaar willen helpen om groei te realiseren. Het doel van het platform is om ondernemers te inspireren, activeren en faciliteren rond groeiondernemerschap. Het platform is daarnaast bedoeld voor partijen die ondernemers ondersteunen in groei en excelleren.
Op initiatief van het ministerie van Economische Zaken, NLevator (een stichting van en voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden) en de Kamers van Koophandel vond in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam hét event voor en door groeiondernemers plaats. Hiervoor was een selecte groep groeiondernemers uit het klein- en middenbedrijf uitgenodigd. DMS Holland was één van hen.
Als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering gaf Hare Majesteit Koningin Máxima na een korte toespraak het startschot voor de lancering van NLGroeit.
Patrick Noor: ‘Als je ziet hoe betrekkelijk jong DMS Holland in feite is, mogen we denk ik toch wel trots zijn om voor deze kick-off uitgenodigd te worden.’
Arnold van Aken: ‘Maar zeker zo belangrijk is dat we als groeibedrijf hierdoor kunnen rekenen op faciliteiten en ondersteuning bij het verantwoord uitbouwen van ons bedrijf.’
‘Eerlijk is eerlijk, het is toch interessant om oog in oog te staan met Koningin Màxima. Ook al was het door de drukte een snelle begroeting,’ beamen beide heren. ‘De offerte voor stabilisatoren onder de Groene Draeck zal ik dus nog even uit moeten stellen,’ aldus Patrick Noor.
Tot een gesprek kwam het wel met premier Mark Rutte en met oud-premier Balkenende die bijzonder gecharmeerd bleek van de groene AntiRoll-stropdassen.
Het was overigens de tweede uitnodiging die DMS Holland van overheidswege mocht ontvangen. Eerder waren Patrick Noor en Arnold van Aken ook al uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van Wim van de Donk, commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant.
Patrick Noor: ‘Dit zijn waardevolle bijeenkomsten. Je kunt in een vrij informele sfeer gesprekken voeren die je anders niet zo één-twee-drie geregeld krijgt. Zo hebben wij bijvoorbeeld gesproken met Jack de Vries. De Vries is voormalig staatssecretaris van Defensie en daarom hadden we maar meteen een schot voor de boeg gelost over de mogelijke plaatsing van stabilisatoren onder marineschepen.’
Arnold van Aken: ‘En we hebben gesproken met Bert Pauli, gedeputeerde voor Noord-Brabant met de portefeuille Economie, Innovatie en Internationalisering. Al eerder hebben we met Bert Pauli gesproken toen we op het provinciehuis uitgenodigd werden omdat we de Shell LiveWIRE Rising Star hadden gewonnen, welke voortkwam uit de MKB Top honderd bedrijven van Nederland in 2015. In de portefeuille van de heer Pauli komt eigenlijk alles samen waar wij als DMS Holland mee te maken krijgen. Het was dan ook echt aanmoedigend om te merken dat deze gedeputeerde goed op de hoogte bleek van de activiteiten van ons bedrijf. En ook nu zegde hij weer steun toe bij de doorontwikkeling van DMS Holland.’
Voor voetballiefhebber Patrick Noor was er nog een bijzondere ontmoeting. En wel met Hans van Breukelen, oud-doelman van het Nederlands Elftal én winnaar van het EK’88. Patrick Noor: ‘Natuurlijk zie ik hem als groot sportman. Toch één van de helden die in 1988 Europees Kampioen werd. Maar waar Hans van Breukelen ook goed in is: hij kan zijn persoonlijke en teamsuccessen vertalen naar mensen en organisaties. Als het enigszins kan, wil ik hem graag een keer op een DMS-bijeenkomst als spreker uitnodigen.’
Al met al beleefde DMS Holland een ‘vorstelijke’ start van het nieuwe jaar. Een inspirerende opmaat om ook in 2016 vol enthousiasme aan de slag te gaan.
Meer informatie www.dmsholland.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht