Informatie voor de watersporter

'Doe Het Zelf'-week bij Zeiljachthuren.nl geeft nog eens 10 procent extra korting op het vroeg boeken van een zeiljacht

PERSBERICHT
Groningen – In heel Europa heerst de crisis. Ook u zult het waarschijnlijk voelen in uw portemonnee. Kunt u nog wel op vakantie gaan in 2013? Zeiljachthuren.nl wil u daarom tegemoet komen. Zeiljachthuren.nl is een organisatie in Nederland welke zeiljachten over de hele wereld verhuurd voor uw perfecte zeilvakantie. In de maanden november tot en met december geeft Zeiljachthuren.nl al hoge vroegboekkortingen weg welke op kunnen lopen tot wel 25%.
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat mensen door de crisis steeds meer dingen zelf doen. Mensen gaan steeds vaker timmeren, verbouwen samen met vrienden of familie. Zeiljachthuren.nl speelt in op deze trend en start daarom met een verpletterende campagne. ‘De Doe Het Zelf week’ in de week van 10 december tot en met 16 december.
In deze week krijgen klanten 10% extra korting op het volledig online boeken van het zeiljacht. Deze korting komt nog over de vroegboekkorting heen. Dit houdt in dat de totale korting bij het online boeken van een zeiljacht op kan lopen tot maar liefst 50%! Op deze manier is een zeilvakantie ook tijdens de crisis voor iedereen weggelegd. De voordelen van online boeken zijn dat u zelf rustig een keuze kunt maken uit alle jachten welke aan uw eisen voldoen. Daarnaast kunt u in alle rust de verschillen online doornemen.
Meer informatie op www.zeiljachthuren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht