windverwachting

Doesburgse Kadedagen 24 en 25 september biedt schippers historische schepen gratis ligplaats

PERSBERICHT
doesburgsekadeDoesburg – Na het grote succes van het HanzeWaterkantfestival in 2015 met oa. het Koggeschip uit Kampen, en de vele positieve reacties van zowel de standhouders als het publiek en deelnemers aan de verschillende activiteiten organiseren wij de Doesburgse Kadedagen op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016. Dit jaar willen we er wederom een mooi evenement op het water en op de kade van maken.
De IJsselkade zal op beide dagen veranderen in een geweldige markt vol kramen met streekproducten in de breedste zin van het woord. Ook zal er een groot gedeelte van de kade ingeruimd worden voor eigengemaakte, creatieve kunstzinnige producten. In deze inspirerende omgeving is de creatieve en kunstzinnige markt helemaal op zijn plaats. Kunstenaars en creatieven ontmoeten elkaar voor en achter de kramen op deze mooie kade. Op de diverse terrassen kan men elkaar spreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door de beste barista’s of kan men genieten van de topgerechten gemaakt door de diverse chefkoks die Doesburg rijk is. De plaatselijke ondernemers zullen volop aanwezig zijn en u laten genieten van echte Doesburgse producten en speciale acties.
Om er een echt feest van te maken zullen er op beide dagen ook diverse muziekoptredens zijn van bands, dj’s en andere artiesten (ook op de zaterdagavond). Voor jong en oud zullen er diverse wateractiviteiten zijn, vinden er modeshows en sportdemonstraties plaats en kunt u genieten van de Kids Living Statues. Kortom een evenement dat u niet wilt missen!
Wij willen u als beheerder, eigenaar van een historische schip of als organisator om historische schepen in de vaart te houden uitnodigen om deel te nemen aan dit prachtige en gezellige evenement. We hebben plaats aan de IJsselkade en aansluitend aan de zijde van de Turfhaven ruimte voor een aantal historische schepen.
Wat wij u kunnen bieden :
-Gratis ligplaats, water, electra en douche mogelijkheden en een Doesburgse Hanzeverrassingsmand voor iedere eigenaar/beheerder van een historisch schip.
Meer informatie www.doesburgsekadedagen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X