Informatie voor de watersporter

Dometic introduceert thermo-elektrisch gekoelde bekerhouder voor beroeps- en pleziervaart

PERSBERICHT
dometic_cupcoolerEtten-Leur – Dometic Benelux B.V. in Etten-Leur introduceert haar eerste thermo-elektrisch gekoelde bekerhouder voor de beroeps- en pleziervaart. De CupCooler is een gekoelde bekerhouder die op alle denkbare locaties dranken in glazen, blikjes en flesjes tot de laatste slok koelkastkoud houdt.
De CupCooler is ontworpen volgens de hoge eisen die de scheepvaart stelt. De thermo-elektrische cilindervormige bekerhouder met open bovenkant vervangt bijna alle standaard vier inch (102 millimeter) bekerhouders. De Dometic CupCooler is groot genoeg voor (water)flesjes tot 590 milliliter en de standaard 33 centiliter blikjes. De bodem van de CupCooler loopt taps af waardoor het drinken constant in aanraking blijft met de thermo-elektrisch gekoelde wanden van de CupCooler.
Inbouw overal mogelijk
De Dometic CupCooler is ontworpen om zowel buiten op het dek als binnen in het vaartuig te kunnen worden ingebouwd. Een gepolijste RVS sierring bedekt de randen van het gat waar de bekerhouder in geplaatst is en contrasteert mooi met de interne blauwe led-verlichting. Het aluminium binnenwerk is zeewaardig en corrosiebestendig en dankzij de gladde afwerking eenvoudig schoon te houden. Condensatie, regen- en spatwater worden afgevoerd via het inwendige afvoerkanaal.
De gekoelde bekerhouder krijgt stroom van de accu van het vaartuig. Als er meerdere CupCoolers aan boord zijn kunnen ze allemaal met slechts één schakelaar aan- en uitgezet worden. Op het moment dat de spanning van de boordaccu te laag wordt, schakelt de CupCooler zichzelf automatisch uit. De gekoelde bekerhouder zelf wordt door een zekering tegen overbelasting beschermd.

  • Belangrijkste kenmerken Dometic CupCooler
  • Houdt drank koelkastkoud
  • Past op de plaats van de meeste standaard bekerhouders
  • Voor flesjes tot 590 milliliter en standaard 33 centiliter blikjes
  • Gepolijste 316 roestvrijstalen sierring
  • Blauwe LED verlichting
  • Past in oppervlaktes met verschillende diktesIngebouwde vochtafvoer

Meer informatie www.marine.dometicgroup.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht