Informatie voor de watersporter

Drie voorstellingen van film 'Maiden trip' van zeilmeisje Laura Dekker in mei in Nederland

PERSBERICHT

München (Duitsland) – Het Duitse Moving Adventures Medien GmbH trekt met een achttal korte films, die de mens en oceaan tot onderwerp hebben door Europa. Van 7 tot en met 9 mei vinden er drie voorstellingen in Nederland plaats. Bij elkaar twee uur zee, onder én boven water en een programma daar omheen, brengt tweeeneenhalf tot drie uur vertier. Onder de films ook de in Amerika al veel bekroonde film van ‘ons zeilmeisje’ Laura Dekker.
De in totaal acht films, die niet alleen onder water, maar emotioneel ook ‘onder de huid‘ kruipen, zijn ondermeer de milieudocumentaire ‘Last Ocean’, de speciale uitgave van ‘Attention – A Life in Extremes’, een film over de wereldkampioen free style duiken Guillaume Néry, Taylor Steeles nieuwste surf-roadtrip ‘This time tomorrow’, het ontroerende portret over de 75 jarige duiker Ray, de jazz-achtige surfhommage ‘Step ‘n soul’, de kitefilm ‘Antandroy’, waarin de zee voor Madagaskar vertroebeld wordt, de lifestyle-achtige korte skateboardfilm ‘Altered route’ en de film over het jongste en nog altijd als controversieel beschouwde ‘zeilmeisje-rond-de-wereld’ Laura Dekker met haar film ‘Maiden trip’.
Wanneer en waar: première op 16 maart in Hamburg, daarna in meer dan 30 steden op tournee in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland:
Data:
7 mei, Amsterdam, 20uur, Trouw Amsterdam
8 mei, Rotterdam 20uur, Theater Zuidplein
9 mei, Den Haag, 20uur, Theater de Nieuwe Regentes
Meer informatie www.oceanfilmtour.com
oceanfilmtour

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht