Drijvende vakantiewoning MarinHome 32 Tiny houseboat van Gielissen Shipyard op de Belgian Boat Show

P E R S B E R I C H T
Helmond – Gielissen Shipyard presenteert op de Belgian Boat Show als primeur haar MarinHome 32 Tiny; een gloednieuwe houseboat waarmee de werf tegemoet komt aan de trend van ‘tiny houses’ en aan de grote vraag naar hoogwaardige woningen voor op het water. De nieuwe houseboat is een vervolg op de zeer succesvolle MarinHome 54 en 84 Comfort, waarvan er sinds de introductie slechts enkele jaren geleden al meer dan zeventig werden verkocht. Met haar nieuwe MarinHome 32 Tiny kiest de Nederlandse werf ervoor om een variant te introduceren die door zijn maatvoering en uitrustingsniveau uitermate geschikt is voor een nog bredere groep van liefhebbers. Met de MarinHome 32 profileert Gielissen Shipyard zich nadrukkelijk als houseboat-specialist.

Unieke ligplaatsen in België
Jachthavens reageren enthousiast op de MarinHome. Gielissen Shipyard kon daarom een exclusieve samenwerking aangaan met de jachthavens Mercator in Oostende enWesthoek in Nieuwpoort. De eerste is een levendige stadshaven midden in het centrum van het bruisende Oostende, de tweede een comfortabele rustige haven in het groen. Beide havens bieden fraaie ligplaatsen aan voor het afmeren van MarinHome houseboats. Deze ligplaatsen zijn op maat ingericht en voorzien van een vaste aansluiting voor elektra, water en riool.
MarinHomes zijn unieke houseboats
De nu te introduceren MarinHome 32 Tiny wordt onderdeel van een inmiddels flinke familie MarinHomes. Het zijn stuk voor stuk nieuw ontwikkelde exclusieve houseboats die een compacte buitenmaat combineren met opvallend veel binnenruimte. De MarinHomes bieden ruimte aan vier tot zes bewoners. De zeer stabiele boot kan zowel gemotoriseerd als ongemotoriseerd geleverd worden. Doordat de MarinHome als een volwaardige boot geproduceerd wordt, voldoet deze aan de richtlijnWet Pleziervaartuigen (CE) en hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden. Door de unieke samenwerking met veel Nederlandse jachthavens en de nieuwe samenwerking met de Jachthavens Mercator in Oostende en JachthavenWesthoek Marina in Nieuwpoort is dat het vinden van een ligplaats eenvoudig.
Een complete vakantiewoning
De MarinHome is de ideale vakantiewoning op het water. MarinHome biedt comfort en gebruiksgemak, met een woonkamer met volledig uitgeruste open keuken en een badkamer met douche en wastafel en toilet. Daarnaast beschikt de houseboat over een ouderslaapkamer en vaak ook over een tweede of derde slaapkamer. Met een slaapbank in de woonkamer, kunnen zelfs extra slapers overnachten. De MarinHomes zijn 365 dagen per jaar te gebruiken, want elke ruimte is voorzien van infrarood verwarming. De MarinHomes hebben allemaal een woonkamer met haast louter glas met daarvoor een comfortabel voordek. Bovendien kan op de MarinHome een zonneterras gerealiseerd worden. Dat biedt alle ruimte voor een gezellige barbecue.
Rendement
De tot op heden geleverde MarinHomes blijken een perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar even zo goed voor investeerders en jachthavens die ook op zoek zijn naar rendement. De nieuwe MarinHome 32 Tiny zal daarop geen uitzondering vormen. De MarinHome is immers uiterst geschikt voor verhuur. Verhuur tot zelfs 220 nachten (de goed geïsoleerde boot kan 365 dagen per jaar verhuurd worden) blijkt in de praktijk heel reëel, zodat een rendement van 3 tot zelfs 7% zeker haalbaar is. Dat is geen voorspelling, maar blijkt nu al in de praktijk.
Hoogwaardige afwerking
De MarinHomes zijn een Nederlands kwaliteitsproduct. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. De MarinHomes zijn volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die men kan verwachten in de Lage Landen en beschiken over het CE keurmerk C of D. Door zijn compacte buitenmaat is het vervoer over de weg van de boot mogelijk. Vaak voldoet één ligbox in de jachthaven. De MarinHomes worden aangeboden vanaf € 99.975,- exclusief btw. De belangstelling voor de comfortabele drijvende recreatiewoning is enorm groot. Door vooralsnog elke drie weken een boot te leveren kan de moderne scheepswerf de vraag momenteel net aan.
Meer informatie www.gielissen.com

1 Bericht

  • Hans van Kesteren

    2 jaren geleden / 7 december 2020 om 10:46 uur

    u maakt mijn droom waar
    aankoop PRIJS ?

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X