Duitse uitgever Delius Klasing nomineert Linssen Range Cruiser voor Powerboat of the Year 2012

PERSBERICHT
Maasbracht – In november 2010 introduceerde Linssen Yachts uit Maasbracht de nieuwe Linssen Range Cruiser. Het nieuwe begin van een compleet nieuwe, exclusieve jachtreeks. Leverbaar in 43 (13,90 x 4,35 m) en 45 (14,45 x 4,40 m) voet en beide beschikbaar in een Wheelhouse-versie en een Variotop-versie, met de gepatenteerde Linssen-cabrioletkap.
De Linssen Range Cruiser is een modern motorjacht, maar is onmiskenbaar een echte tijdloze Linssen. De ruime knikspant rompvorm biedt voorin ruimte voor een riante voorkajuit met Frans dubbelbed, toilet en separate douche. De zijcabine aan bakboord heeft twee eenpersoonsbedden, met desgewenst een eigen toilet/douche. Keuken, dinette en de hoger gelegen stuurstand bieden comfortabel leefgenot aan boord.
De Linssen Range Cruiser is genomineerd door Duitse uitgever Delius Klasing voor de European Powerboat of the Year 2012. De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van een aantal toonaangevende internationale vakjournalisten, die in diverse categoriën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, produktinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie. Vervolgens brengen zij hun stem uit voor een van de geselecteerde schepen. De uitreiking van deze award zal plaatsvinden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 21 januari 2012.
Boot Düsseldorf is de grootste watersportbeurs van Europa en duurt van zaterdag 21 t/m zondag 29 januari 2012. Linssen Yachts zal hier met 6 schepen aanwezig zijn, waaronder natuurlijk één van de Range Cruiser-modellen.
Meer informatie www.linssenyachts.com