Informatie voor de watersporter

Duitsers huren tachtig procent van de plezierjachten op Tubbber

PERSBERICHT
Groningen – Tachtig procent van de plezierjachten die via Tubbber worden verhuurd zijn voor Duitsers. Dat blijkt uit een onderzoek, uitgevoerd door de website www.tubbber.com onder Nederlandse booteigenaren. Veertig procent van de respondenten geeft aan dat ze hun boot graag willen verhuren.
Door de crisis staan veel booteigenaren momenteel letterlijk onder water want de aanschaf en het onderhoud van een boot kost veel geld. Om deze groep te helpen en consumenten te ondersteunen bij hun zoektocht naar een plezierjacht hebben twee jonge Nederlandse ondernemers de website Tubber gelanceerd. Deze website biedt een onafhankelijk aanbod aan plezierjachten aan huurder in binnen-en buitenland. Op dit moment zijn er meer dan 3000 plezierjachten beschikbaar op de website. En dit aantal groeit hard. De verwachting is dat eind augustus het aantal boten meer dan verdubbeld is. Het vinden van het juiste plezierjacht wordt hierdoor steeds eenvoudiger.
Veilig en betrouwbaar
De website is bedoeld voor iedereen die op een betrouwbare manier een plezierjacht wil huren. “Consumenten gaan het liefst af op de aanbevelingen van medegebruikers omdat deze het meest waardevol zijn. De website kenmerkt zich daarnaast ook door veiligheid, transparantie en gemak. De verhuurders die zijn aangesloten bij Tubbber hebben alle benodigde documenten en de huurders zijn hierdoor altijd verzekerd van een veilige boot. Hiermee weet je als huurder dus zeker dat je altijd een gegarandeerde reservering kunt plaatsen zonder verrassingen ”, Anne de Vries een van de oprichters van Tubbber.
Wegwijzer in de pleziervaart
Tubbber werkt heel eenvoudig. De gebruiker logt in via Facebook en op basis van de gewenste locatie worden direct de gegevens van plezierjachten (in de buurt) opgehaald. De gebruiker kan eenvoudig door het aanbod scrollen. Zo kan men zien of een geschikt vaartuig beschikbaar is. Deze reviews zijn door andere gebruikers toegevoegd en een reservering is eenvoudig plaatsen.
Tubbber wil de keuzestress bij de consument verminderen door een onafhankelijk aanbod te presenteren. Het beschrijft de dienst als uniek in de online verhuur van plezierjachten. “Onze kracht is dat wij werken vanuit de gedachte dat aanbevelingen van gebruikers het meeste waardevol zijn en dat we onafhankelijk zijn” Anne de Vries.
Meer informatie www.tubbber.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht