123 stickers

Duizend booteigenaren in Amsterdam ondertekenen petitie tegen verdubbeling havengeld

AMSTERDAM – Nautica, het platform voor watersporters en bootliefhebbers, biedt op 26 september een petitie aan tegen de verhoging van het havengeld in Amsterdam. Meer dan 1000 mensen hebben het protest tegen de verdubbeling van het havengeld ondertekend.

‘400 jaar grachten geen feestje voor pleziervaart’, schreef Odette begin dit jaar op dichtbij. “Hoe is het mogelijk dat er in het Amsterdamse jubileumjaar, waarin o.a. 400 jaar grachten wordt gevierd, alle eigenaren van plezierbootjes met ingang van februari een verhoging van het binnenhavengeld van 200% krijgen? Wat dus een feestje had moeten worden, zal voor veel pleziervaarders bij voorbaat al mislukt zijn.” (Dichtbij, Nautica)

1 Bericht

  • Leendert weidema

    6 jaren geleden / 21 maart 2016 om 15:37 uur

    ik vindt een schandaal dat waternet dat doet dit bedrijf draait op belasting geld om het haven geld zo te verhogen en de btw nog eens apart te rekenen dat is dubbel in komste voor waternet het bedrijf ze zijn niet eens ambtenaren dit bedrijf moet ook eens door gelicht worden er zo veel geld wordt verknoeit en wij allemaal voor op draaien aan belasting geld

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X