windverwachting

E-VC Elektrisch Varen Centrum biedt gebruikte elektrische boten, proefvaren en advies elektrisch varen

Persbericht
Heeg – Door een samenwerking van Bodil van Roeden (eTrademarket.com en EBBM) en André Kuijt (AK Maritime Service) is het E-VC Elektrisch Varen Centrum in Heeg ontstaan. Een plek waar je je tweedehands boot kan kopen en verkopen, maar ook nieuwe elektrisch aangedreven boten komen in het assortiment, in de toekomst kunt u er ook terecht voor visboten.
E-VC heeft een brede kennis op het gebied van elektrisch varen. Aan de hand van hun eigen E-VC keurmerk dat zij op aanvraag afgeven na een inspectie van boot, motor en accupakket, weet de potentiële klant dat hij nog jaren lang plezier kan beleven op het water. Het keurmerk staat voor een water APK met garantie.
Elektrisch varen wordt steeds populairder in Nederland, met het toenemen van de vraag naar elektrisch varen zal ook de vraag naar tweedehands elektrische boten toenemen. Wat er tot nu toe nog ontbrak was een centraal punt met alle kennis in huis betreffende het elektrisch varen en een divers aanbod in elektrisch aangedreven boten. E-VC gaat hierin voorzien. Potentiële klanten kunnen voelen ruiken en proefvaren op verschillende types vaarwater. Van groter water als het Heegermeer tot de kleine slootjes en vaartjes rond Heeg.
Wij denken dat dit een enorme aanvulling zal zijn voor mensen die nog aan het uitzoeken zijn of elektrisch varen wat voor hen is. Ze kunnen proberen, ervaren en krijgen daarbij het juiste advies. Op de onderstaande site staat ook het actuele aanbod van boten
Meer informatie www.e-vc.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X