Informatie voor de watersporter

E.W. Driessen verhuist met merken Boston Whaler en Sea Ray naar nieuwbouw Kempers Watersport Aalsmeer

PERSBERICHT
Aalsmeer – Met de start van de nieuwbouw van Kempers watersport te Aalsmeer start er ook een nieuwe fase voor de firma E.W. Driessen B.V. uit Amsterdam welke sinds 2008 onderdeel is van Kempers watersport.
E.W. Driessen B.V. te Amsterdam heeft sinds 1958 kennis en ervaring met snelvarende motorboten van de kwaliteitsmerken Boston Whaler en Sea Ray. De huidige behuizing aan de Oude Haagseweg te Amsterdam voldoet binnenkort echter niet meer aan de eisen die E.W. Driessen B.V. zichzelf stelt als het gaat om de presentatie van deze kwaliteitsboten. “De ambities hiervoor lagen zogezegd hoger dan het pand te Amsterdam aankon” aldus Bart kempers. “Dat is dan ook de reden waarom we ervoor gekozen hebben de zaken grondig aan te pakken middels een nieuw te bouwen showroom in Aalsmeer. Hier zal E.W. Driessen B.V. als onderdeel van Kempers Watersport voor de merken Boston Whaler en Sea Ray zorgen voor een full-line presentatie van de verschillende types en modellen.“
Full-line en beleven
Daarnaast zullen er demonstratieboten van beide merken vaarklaar in de haven komen te liggen. Bart Kempers daarover: “Een boot als een Sea Ray moet je niet alleen in alle rust goed kunnen bekijken in de showroom maar bovenal ook kunnen ervaren en beleven op het water, pas dan heb je een volledig beeld van wat je krijgt na aanschaf van een Sea Ray. De ligging hier aan de Westeinderplassen leent zich daar perfect voor omdat wij een schitterend vaargebied met snelvaarmogelijkheden pal voor de deur hebben liggen. Dat betekent voor de klant: Een Sea Ray niet alleen op het water, maar ook op snelheid beleven !”
De verhuizing van E.W. Driessen B.V. zal in het derde kwartaal van 2012 plaatsvinden. Klanten en relaties worden door middel van een nieuwsbrief maar ook via een nieuwbouwblog via de website van E.W. Driessen op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bouw.
Meer informatie www.kemperswatersport.nl en www.ewdriessen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht