123 stickers

Een eigen zeiljacht huren in Turkije geeft toegang tot de mooiste kust van de Middellandse Zee en lokale Turkse cultuur

PERSBERICHT
Landsmeer – Turkije is een relaxte oase op zeilgebied. De fantastische kust is bezaaid met baaien, inhammetjes en strandjes en vormt een schitterend vaargebied. Voor zeilliefhebbers laat Turkije werkelijk niets te wensen over. Prachtig weer, het schoonste zeewater van de Middellandse Zee, ideale zeilomstandigheden, talloze anker plekjes en nog veel meer.
Liefhebbers van zon, zee, strand, cultuur en de typische Turkse markten zijn verknocht aan het land dat Europa met Azië verbindt. Er zijn onmiskenbaar veel invloeden van beide continenten en dat maakt Turkije spannend en exotisch. En meer dan 300 dagen zon per jaar garanderen een heerlijk warme zeilvakantie. Huur een zeiljacht en kom genieten van de gastvrijheid en alles wat dit top zeilland te bieden heeft!
zeilnet_turkije
Wanneer je een zeiljacht huurt en er op uit trekt in het Turkse zeilgebied, kun je rekenen op prachtige ongerepte natuur. Lagunes en baaien die alleen per zeilboot bereikbaar zijn, nodigen uit tot een avontuurlijke verkenningstocht, ver weg van de drukte en lawaai.
Maar ook gezellige haventjes met terrasjes op boulevards zullen je verleiden om aan te leggen en te proeven van Turkse specialiteiten. En omdat je vaart met een gehuurd zeiljacht bepaal je helemaal zelf wat je wilt doen.
Zeilgebied en weer in Turkije
Het lijkt wel alsof de zon bij de prijs is inbegrepen wanneer je in Turkije een zeiljacht huurt. De zon kan soms verzengend branden en dan is het heerlijk verkoelend om op het water te zitten. Of je neemt gewoon een verfrissende duik vanaf jouw zeiljacht. De zeilomstandigheden zijn echt ideaal. Een lekkere wind en door de kustlijn beschermd genoeg voor een onbekommerde zeiltocht.
De zwoele nachten zijn meestal windstil en in de loop van de ochtend steekt de wind op uit meestal noordwestelijke tot westelijke richting. Aan het eind van de middag is de wind het sterkste tot circa 5 Beaufort. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.
Meer informatie www.zeilnet.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X