Informatie voor de watersporter

Een nieuw tijdperk bij FourWinns – De TH36

De eerste in zijn soort in de Four Winns-collectie, waarbij gebruik wordt gemaakt van onze kennis van het verleden om een product van de toekomst te produceren. De aandacht voor detail en verfijning van deze boot zullen de reden zijn waarom jij, je familie en je vrienden binnenkort tijdloze momenten op het water zullen beleven.

De TH36 is een luxe catamaran ontworpen voor cruises en overnachtingen. Het heeft een totale lengte van 38 voet 5 inch (11,7 meter) en een breedte van 14 voet 7 inch (4,47 meter). Het beschikt over een ruime cockpit met een kitchenette en een aanpasbaar zitgedeelte om extra ruimte te bieden voor activiteiten en het aantal mensen aan boord. Hedendaagse elegantie stroomt door twee complete suites die zijn ingericht met tweepersoonsbedden, opbergruimte, privacygordijnen, kastruimte en eigen sanitaire voorzieningen met een aparte, afgesloten doucheruimte.

De TH36 kan worden uitgerust met de keuze uit twee 300 pk- of 350 pk-Mercury-motoren. Deze powercat kan een topsnelheid bereiken van ongeveer 32 knopen (37 mph), met een ideale kruissnelheid van 25 knopen (29 mph). Om het soepele en snelle vaargedrag volledig te optimaliseren, is dit model voorzien van joystickbesturing voor eenvoudig manoeuvreren, evenals een scala aan navigatie- en communicatieapparatuur om een veilige en efficiënte bediening te waarborgen.

Andere kenmerken van de Four Winns TH36 zijn een groot zwemplatform met een ingebouwde zwemtrap en verschillende optionele upgrades en aanpassingsmogelijkheden om aan de voorkeuren van de eigenaar te voldoen. De gloednieuwe TH36 maakt optimaal gebruik van elke centimeter aan dek met het tijdloze ontwerp om de best mogelijke luxe cruise-ervaring te creëren.

Voor meer informatie: fourwinns.com (Engels)

In Nederland te verkrijgen via: Boatland te Meppel

Foto: Four Winns

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht