Informatie voor de watersporter

Een Vanclaes voor elk budget

Vanclaes heeft fantastisch nieuws!

Als u dacht: “een Vanclaes trailer is te duur”. Dan heeft Vanclaes goed nieuws. Vanaf nu is er een Vanclaes voor elk budget.

Vanclaes is verheugd om aan te kunnen kondigen dat onze reeds bestaande, toch al scherp geprijsde productlijn, wordt uitgebreid met de nieuwe Vanclaes Basic.

De perfecte oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een boottrailer voor een super gunstige prijs, maar absoluut geen concessies willen doen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanclaes biedt gegarandeerd de beste prijs/kwaliteitverhouding. De trailers van Vanclaes zijn betaalbaar en concurrerend met de overige trailer merken. De nieuwe “Basic” is hiervan het ultieme bewijs!

De Vanclaes Basic trailers worden standaard uitgevoerd met:
Volledig RVS chassis
100% Waterdichte LED-verlichting
Kielrollen
2 stempels aan de achterzijde van de trailer
Geremde veiligheids handlier
Schokdempers op elke geremde as
C.O.C. document en kenteken (indien geremd)

Wij zijn ervan overtuigd dat u ook enthousiast zult worden over deze nieuwe toevoeging aan het Vanclaes assortiment.

Wie is Vanclaes

Wij zijn de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn.

Snel, betaalbaar en toch kwalitatief hoogstaand presteren is top sport en niet zomaar voor ieder bedrijf weggelegd. Er wordt bij Vanclaes dan ook veel aandacht besteed aan de productie van de diverse producten.

Voor meer informatie: Vanclaes.com

Foto: Vanclaes

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht