Eerste beurs in het teken van zee en buitenleven 'Zilt' in Groningen van 20 tot en met 22 april 2012

PERSBERICHT – De Woeste Branding organiseert van 20 tot en met 22 april 2012 een nieuwe beurs voor ‘het zilte buitenleven’,  kortweg ‘Zilt’. Deze vindt plaats aan het Reitdiep in de stad Groningen en komt tot stand in samenwerking met Jachthaven Reitdiep en Waterborg Active te Groningen. Bureau La Compagnie verzorgt de reclame en de marketing.
Zilt is een beurs van beleving. Het moment dat je het laatste duin over bent en daar de vloedlijn ziet, de wind door je haren, struinen langs strand en bosrand, de wind in de zeilen of heerlijk genieten van een stranddag met de kids.  Het gevoel van vrijheid, de pure natuur, de zee…
Zilt, de buitenlevenbeurs is een unieke beurs voor iedereen die houdt van het zilte buitenleven: informatie over water-en buitensport, maritieme home decoration, cultuur & literatuur, lezingen, vakanties en wonen op en aan het water, De Wadden, fashion, maritieme lifestyle, proefvaren voor de kinderen… er is van alles te doen.
De beurs wordt opgetuigd in een zeer aantrekkelijk woon -en havengebied aan het Reitdiep in Groningen, dat bestaat uit een jachthaven, een maritiem plein, een wandelpromenade en met de watersportwinkel van Groningen: Waterborg Active. Een toepasselijke locatie voor een zilte beurs!
Ondernemers kunnen inschrijven.  Als exposant heeft u verschillende mogelijkheden om mee te doen, of u nu jachtbouwer bent, maritieme home decoration aanbiedt of vakanties op de Wadden: de verschillende themapaviljoens en de haven bieden ruime mogelijkheden.
Meer informatie www.ziltdebuitenlevenbeurs.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X