Informatie voor de watersporter

Eerste nieuwe Zodiac RIB N-ZO 700 Cabin te zien bij Rubberboot Holland in Zaandam

PERSBERICHT
zodiac_nzoAalsmeer, Zaandam – De eerste nieuwe N-ZO 700 CABIN is afgeleverd bij Rubberboot Holland in Zaandam. De N-ZO is een nieuwe generatie RIB waarbij de unieke eigenschappen van een RIB gecombineerd worden met die van een normale cabine boot. De futuristisch ontworpen N-ZO combineert het beste van beide bootontwerpen en doet het hart van menig watersporter sneller kloppen bij de eerste aanblik!
Strak vormgegeven
Bij het ontwerp van de N-ZO, ontworpen door Vittorio Garroni die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de nautische sector, is er behalve aan de grote lijnen ook veel aandacht besteed aan de kleine details. Wat meteen opvalt is de revolutionaire vormgeving van de afneembare Hypalon drijvers die door de knik vanaf het console afwijkt van het traditionele ontwerp. Hierdoor krijgt de N-ZO een stoer uiterlijk wat versterkt wordt door de hoekige vormgeving van het console en de vele RVS elementen op de boot.
Ruimte & comfort in de cabine
Het unieke van de N-ZO zit hem in de ruime cabine die tevens 2 slaapplaatsen biedt en zelfs een afgesloten toilet wat door vrouwelijke meevarende als erg aangenaam zal worden betiteld. De vele zit- en ligplaatsen in de cabine zijn voorzien van afneembare kussens die dezelfde stijl en kleur hebben als het zonnedek. De N-ZO biedt ruimte aan maximaal 12 personen en is hiermee tevens een ideale boot voor een familieweekend op het water.
Zonnen, slapen of lunchen
Het ruime zonnedek op de voorzijde van de boot kan overal voorzien worden van luxe kussens zodat een ideale plaats om te zonnen aanwezig is. Achter het console is een ruime zit gecreëerd om rustig te genieten van het varen of door de te plaatsen picknicktafel ideaal kan dienen als luxe eethoek om heerlijk met familie of vrienden te zitten, te eten en een drankje te drinken. Kortom of u nu wilt zonnen, slapen, lunchen of lekker een eind varen de N-ZO biedt het allemaal!
Vaareigenschappen
Het unieke van deze veelzijdige RIB zijn uiteraard de fantastische vaareigenschappen die u met geen enkele andere cabine boot kunt vergelijken. Zodiac, al meer dan 50 jaar producent van RIB’s, weet als geen ander hoe het maximale uit een boot te halen. Dus met de N-ZO wordt kennis en design samengevoegd tot een boot die gemakkelijk en comfortabel de zee zal trotseren! En dit met een wendbaarheid en een precisie die u alleen bij een Zodiac RIB kan verwachten. De N-ZO kan worden uitgerust met 1 buitenboordmotor van 300 PK of zelfs 2 buitenboordmotoren met een vermogen van 150 PK per stuk.
Deze futuristische Zodiac N-ZO is nu te bezichtigen bij Rubberboot Holland in Zaandam ! Zij kunnen u van het juiste advies voorzien voor uw N-ZO!
Meer informatie www.mti-marine.nl,  www.zodiacmarine.nl,  en www.rubberboot-holland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht