windverwachting

Eindejaarsgeschenken van de Silersshop in Grou ook interessant voor watersport gerelateerde bedrijven

PERSBERICHT
Grou – Vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober houdt de Silersshop in Grou, net als vorig jaar, een eindejaarsgeschenkenshow in de grote zaal van Hotel Restaurant Oostergoo. Het uitgebreide assortiment met mooie producten en geschenken zal weer uitgestald staan en is er gelegenheid om wijnen en Silersbitter te proeven.
Op beide dagen is de show te bezoeken van 12:00 tot 21:00 uur in de grote zaal van Hotel Oostergoo aan de Nieuwe Kade 1 in Grou.
Bent u niet in de gelegenheid om 24 of 25 oktober langs te komen, dan kunt u langskomen in onze winkel, de Silersshop, aan de Hoofdstraat 86 in Grou, want daar is onze showroom al gevuld met een uitgebreid assortiment aan geschenken. Ook online in onze webwinkel kunt het de mogelijkheden bekijken en bestellen.
Wilt u zelf een samenstelling maken van wat u ziet, dan kunt u dat bespreken en wij maken dan een voorstel op basis van uw wensen. U kunt ons ook bellen, of u kunt het contactformulier op onze website invullen met alvast uw eventuele vragen en wensen.
Wij begroeten u graag tijdens de show of in de winkel.
Meer informatie www.silersshop.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X