Informatie voor de watersporter

Elburg Yachting hoofdsponsor Week van de Watersport van 30 april tot en met 8 mei 2016

PERSBERICHT
Elburg_yachtingHarderwijk – Elburg Yachting is dit jaar de hoofdsponsor van de Week van de Watersport en is daarmee de eerste die de onderneming landelijk wil promoten tijdens de Week van de Watersport.
Elburg Yachting
Elburg Yachting is gevestigd in Elburg. Het verkoopkantoor, met verkoophallen en een verkoophaven, bevindt zich aan de doorgaande vaarroutes van de randmeren. De jachten die vanaf eigen ligplaats worden verkocht zijn op afspraak te bezichtigen. De werf beslaat 60.000 m2, waarvan 18.000 m2 overdekt. Daarnaast bevinden zich in totaal 18 hallen op het terrein, waaronder een professionele spuitloods voor jachten tot ca. 50 m, een loods voor houtbewerking en een watersportwinkel.
Over de Week van de Watersport
Tijdens deze week staat alles in het teken van de watersport. Er wordt een ruim aanbod aan activiteiten georganiseerd bij tal van verschillende Watersportverenigingen, Watersportclubs en Watersportbedrijven. Voor jong en oud is er wat te beleven op en rondom het water. Tijdens de week kun je allerlei watersporten eens uit proberen.
De inschrijving is gestart!
Bent u op zoek naar nieuwe leden of klanten voor uw watersportvereniging, bedrijf of organisatie? Zoekt u nog een geschikt moment voor een open dag? Organiseer dan iets tijdens deze week!
Initiatiefnemer van de Week van de Watersport is Bohil Media, onderdeel van de Telegraaf Media Groep.
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl en www.elburgyachting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht