Informatie voor de watersporter
voorbeeld kit

ElectroMaax high amp dynamo’s en smart controllers nu via Smartmarine in Europa

Smartmarine B.V. met de Canadese fabrikant ElectroMaax de overeenkomst getekend voor de distributie van ElectroMaax producten in Europa.

ElectroMaax produceert de meest technologisch geavanceerde energiebesparende producten in de maritieme industrie. Van high-output dynamo’s die tot 4 keer de energie produceren ten opzichte van de standaardmodellen tot aan NMEA2000 WiFi smart controllers. Vanaf nu is de motor niet alleen de aandrijving maar ook een generator. Ongelofelijke korte laadtijden bij laag toerental en geschikt voor alle type accu’s. Uniek zijn de ‘bolt on’ serpentine pulley kits die beschikbaar zijn voor vele merken en modellen motoren. Deze producten sluiten perfect aan bij de vraag naar meer stroomcapaciteit aan boord.

ElectroMaax wordt ontwikkeld en geproduceerd in Beamsville, Ontario, Canada en is opgericht in september 2002. Deze locatie produceert onze dynamo’s, serpentine pulley kits, premium LiFePO4-batterijen en vele andere producten in de ElectroMaax-productlijn. De producten worden in Europa aangeboden onder de vlag van SmartmarineEnergy.

Voor meer informatie: Smartmarine.nl

Foto: SmartMarine

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht