windverwachting

Elektrisch Varen Show met MienSkip primeurs, demo-boten, aandrijvingen en zonnepanelen op 23 en 24 april bij De Stille Boot in Heeg

PERSBERICHT
stilleboot_evarenHeeg – Maak kennis met elektrisch varen in de volle breedte! Proefvaren in allerlei demo-boten en occasions, informatie over aandrijvingen en zonnepanelen en nog veel meer. Ook de eerste twee MienSkip boten in aanbouw zijn te bewonderen. Dit alles vindt plaats op de 5e Elektrisch Varen Show bij De Stille Boot.
In de haven liggen diverse elektrische en hybride zeil- en motorboten klaar voor een proefvaart. U kunt een specifieke boot proberen óf vrijblijvend kennismaken met elektrisch varen. De boten zijn voorzien van diverse typen aandrijvingen zoals een inboard-, pod- of buitenboordmotor. Er kan ook snel gevaren worden met een Torqeedo buitenboordmotor op een RIB. Helemaal nieuw is het MienSkip project dat u in staat stelt zelf tegen beperkte kosten uw eigen elektrische sloep te bouwen. De eerste twee projecten die in aanbouw zijn kunt u in Heeg bewonderen.
Ook voor advies over in- en ombouw van elektrische aandrijvingen kunt u op deze dagen terecht. Naast elektrisch varen vindt u bij De Stille Boot een aantal innovatieve producten zoals flexibele zonnepanelen van Solbian, het Sentinel boat monitoring systeem en waterdichte lithium accu’s van Torqeedo.
Elektrisch varen kent een sterk groeiende interesse van de Nederlandse watersporter. Op dit moment varen er al zo’n 9000 elektrisch aangedreven boten in Nederland. Omdat de meeste daarvan nog vrij jong zijn en naar volle tevredenheid worden bevaren, is het occasion aanbod beperkt. Daarom zijn er een aantal bijeengebracht bij De Stille Boot tijdens de Elektrisch Varen Show.
De Show vindt plaats in het weekend van 23 en 24 april tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stille Boot is gevestigd aan It Bûtlân 9 te Heeg in Friesland en gemakkelijk te herkennen aan de karakteristieke rood/zwarte bedrijfshal.
Op zaterdag 23 april is een bezoekje ook te combineren met Boot Boulevard Heeg waarbij 15 Heegse watersportbedrijven hun deuren voor u openen.
Meer informatie www.destilleboot.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X