Informatie voor de watersporter

Elektrotechniek Harlingen overgenomen door Piet Brouwer elektrotechniek op Urk

PERSBERICHT
Urk, Harlingen – Installatiebedrijf Piet Brouwer elektrotechniek heeft met ingang van 1 januari 2016 collega-installateur Elektrotechniek Harlingen overgenomen. Het Urker bedrijf is al jarenlang één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van elektrotechnische installaties in de visserij, op zeeschepen, superjachten en het wereldwijd leveren en installeren van noodstroomoplossingen voor de industrie.
De directie van Piet Brouwer elektrotechniek zocht al enige tijd naar mogelijkheden om de dienstverlening, naast de hoofdvestiging op Urk en de nevenvestiging in Den Helder, uit te breiden met een vestiging in Harlingen. Piet Brouwer elektrotechniek is zeer actief op verschillende markten waaronder service en reparatie, visserij, jachtenbouw, offshore en industrie. Het feit dat deze markten ook in de nieuwe vestigingsplaats Harlingen samenvallen, maakt het tot een interessante locatie voor het bedrijf uit Urk.
“We wilden zelf een servicepunt in Harlingen openen toen we toevallig in gesprek raakten met Fred Schulze, directeur en eigenaar van Elektrotechniek Harlingen,” aldus de directie van Piet Brouwer elektrotechniek. “Hij gaf aan dat hij het gezien zijn leeftijd wat rustiger aan wilde gaan doen en na een paar goede gesprekken waren we er snel uit. Er was een goede klik en Elektrotechniek Harlingen heeft net als wij heel veel ervaring en expertise in scheepsinstallaties en industrie. Ook de vissersvloot is ze niet vreemd en de visserij is voor ons natuurlijk heel erg belangrijk. Omdat we steeds vaker nieuwe schepen installeren in Harlingen, is deze extra vestiging een welkome aanvulling als uitvalsbasis voor deze nieuwbouwprojecten. Ook ligt Harlingen mooi tussen Urk en Den Helder in, waardoor onze flexibiliteit alleen maar toeneemt en we onze klanten sneller van dienst kunnen zijn.”
Meer informatie www.pietbrouwer.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht